weeks 18

Hai mummys Nak tanya minum susu kambing oke tak kalau taknak minum susu ibu mengandung ? Tq 😍

5 Balas

Ye, stkt ni ok je. Sy gdm minum ssu kmbing lazz. Bsp ok. Lg 1 sy ikhtiar jaundice, sbb ank ptama dgn ke2 ada, tpi xtggi. Hrp yg ni sama jgk jgn tggi and cpt hilang jaundice #39w1d

Sgt sgt okay. Susu ibu mengandung gula je lebih. Susu kambing paling ok sis

Lgi bgus bole mngelak bby trkna jaundice..sy mnum ssu kmbing laaz..

Sama sis ! Saya minum susu kambing jugak .

Try dulu sesuai tak dgn awk