Susu kambing

Assalamualaikum, hai ibu-ibu semua... Saya nak tanya siapa yang ada minum susu kambing karihome atau hi goat ok tak?sebab saya ada gdm on diet control,dulu saya ad minum 1 susu kambing ni perisa kurma, lepas 2 jam minum buat bsp bacaan gula sampai 10.3...lepas tu saya tak minum bacaan ok 4.8 je...susu tu tak sesuai untuk saya yang ada gdm...jadi nak tanya susu yang lain kalau boleh susu kambing...sebab minum susu Fernleaf full cream sekarang rasa macam kembung pedih hulu hati sikit...kalau boleh tak nak susu kotak, sebab biar serbuk jimat sikit hihi...tq

1 Balas

try higoat..Susu tu tawar..sy mnum mse peknen

3y ago

sesuai ke untuk yang ada gdm minum?kadang tawar tak semestinya rendah gula,sebab susu kambing kurma saya minum tu pon tak manis,tapi tak sangka bila check bsp tinggi sampai macam tu...tapi boleh cuba jugak, dekat mana nak beli yer?farmasi ada tak guardian ke?