+ve pregnant test?

Hai mummys! Nak tanya kalau begini sy disahkan mengandung ka?

+ve pregnant test?
18 Balas

saya hrp satu Hari nti Kan sy Pon dpt double line mcm sis😭..sy Tumpang gembira tau sis...tahniah sis semoga Allah permudahkan segala urusan sis dan baby dlm kandungan ye...🥰😊

Inshaa Allah.. doc sy ckp klu pakai clearblue tu btul la tu.. tp klu nk double better cek guna digital 🌸

7mo ago

Sy pun 5w6d si abgnya dulu.. nmpk scan🥰

Congratulations sis, +ve dah tu. Jaga diri baik² ya ? Moga sis & baby sihat selalu

Congrats❤️ jaga diri, makan buah2 tiap hari & start amik folic acid ya

yeah absolutely true... tahniah.. take care dear.. have a good rest🌹

Taniahh .. nanti dia akan pekat

tahniah +ve.

7mo ago

okey awkk thank infonyaa.

Congrats sis!💕

7mo ago

My pleasure sis❤️

congrats 🫶

congratsss!!!