BAJU BARU BABY

Hai mummy2..nak tanya..saya due bln 7..kalau nk cuci baju baby sblm nk pakai..sabun cuci mana elok nk guna erk..

12 Balas

Apa apa detergent baby boleh pakai ikot kemampuan. Saya pakai brand Anakku. Wangi dan mesra dgn kulit saya. So far saya basuh tangan baju baby. Utk awal2 je, takot kulit baby sensitive kalau bercampur dgn baju harian kita. 🤗

Sabun cuci khas untuk baby. Ada banyak brand. Macam saya, saya guna brand anakku.

Ada sabun khas baby dear, kat psaraya bhgian baby biasa byk pilihan.. :)

saya pakai sabun mmg khas untuk baju baby ,, murah pon murah tahan lama

Guna Sabun basuh baby, jgn guna yg biasa takut tk sesuai untuk baby

Sya pkai anakku.. Tpi blom bsuh lg bju. Due 2/7

Sy bli pncuci yg brand fiffy kt mnjaku.

Boleh brand ape je

Pureen A-B-D

Abd pureen