Payudara Bengkak

Hai mummy2..Nak tanya , mummy2 ade x pengalaman payudara baby bengkak..mcm ade biji.. Sy tersangat la risau..?

8 Balas

Normal payudara baby ad biji...ank sy dlu bengkak gak, tp sebab bengkak sgt n dh merah dh keliling tu, sy p klinik, doc ckp mmg mcm tu, tp jgn picit, bila picit tu yg buat dye lagi bengkak...tp sbb sy picit, doc bgi ubat ubt utk surutkan bengkak tu...biasanye bengkak tu x besar sgt pn, dlm seminggu dh hilang...