Payudara bayi bengkak

Ade sesiapa pernah alami.. payudara bayi membengkak dh jmpa dktr.. tpi dktrnye punmcm bler x thu knpa.. ade sesiapa berpengalaman..

Payudara bayi bengkak
2 Balas

sis ade picit ke sis? bby brapa bulan? meragam x? klu bby nampak skit or meragam, gi cek kat hospital krajaan or klinik khas baby la sis..situ byk pakar.. siann..

3y ago

sy x berani nk picit.. tpi masa check dgn dktr dy picit keluar susu.. and dy baru 12hari.. msa sy tngok dktr picit dy x ngis..

baby sya mcm tu dlu.. bwak p klinik + hspital.. Dr ckp xdak apa.. tu jdi sbb hormon dri ibu..sya tuam ja nnt lma2 susut bgkak tu. sya x picit

3y ago

samalah saya buat mcm tu baru nampak susut.. thanz bg pengalamannye. 🥰