due november 2019

Hai mummy2 semua..sape due date dia bulan 11 ni..kita geng? dah prepare ke barang2 baby??

48 Balas

Patut due 12/11/19 tp dh terberanak awai 2/10/19 (34w1d) Nasib dh beli brg2 penting time start kndungan 7 bulan. Ank premature ni paling berguna rasa skrang adalah pump susu dgn cooler bag sbb ulang alik hspital hnta susu. Nk stimulate susu pon kena sendiri2 sbb anak xduduk dgn mommy. So urut sndiri dan pump susu rechargeable sgt la mmbntu sbb hspital xdak plug untuk charge. 🥰🥰

5y ago

Amira haziqah- moga dipermudahkan urusan bersalin 🥰🥰🥰🥰