Nervousss

Hai mummy2 semua . nak tanya biasa first pregnancy bersalin minggu ke berapa? nervous pulak bila tgk jadual exam time 36&37weeks? . Harap sempat lah final exam dulu ni

1 Balas

Biasa orang ckp seminggu awal. Sempat kot InsyaAllah. Bgtau baby, mommy mintak hold kejap. Saya dulu mintak kat baby, doa byk2 mintak baby keluar sblm due date (sbb taknak baby kena paksa keluar). Dia keluar 3 hari sebelum.😅

5y ago

huhu tu lah harap awal seminggu dah cantik dah keluar time cuti semester 😂