Due Hujung bulan

Alhamdulillah 38w3days. Masih sibuk lagi final exam, mengemop, membersih, ke pasar beli durian, buah itu buah ini. Ada yg x pandai duduk diam mcm saya? Bila ja spesis aktif ni akan rehat? Dari kecik aktif memanjang. doakan sy ya.

2 Balas

Sy la tu.. Masa prgnat.. Jenis dok xdiam.. Xtaw penat.. Buat kerja xbenti sat.. Hahaha.. Alhamdulillah...sy OK.. Ank pon sihat.. Siap boleh buat makan2 lagi.. Utk mjlis... Smpai org cakap.. Sy mcm xprgnat.. Kuat.. Smcam.. 🤣🤣 Alhamdulillah... Ank. Dah 6bulan... Tapi yelakan.. Ikut Bdn org.. Xsemua..org bdn mcm kita... Alhamdulillah... Syukur..

Amin!