bersalin swasta

hi mommies2 semua. sya pregnant 27w sekarang. nak bersalin dekat hospital swasta di sabah (kk) first pregnancy macam mana yer nak book hospital bersalin swasta tu. apa nak cakap. kita first time tktau apa2. nervous. sempat lgi ke nak book hospital bersalin utk 27w ni? #worrymommy #pregnancy #bantujawab #firstmom

2 Balas

call hospital yg awak nak bersalin tu, tanya staf prosedur apa yg perlu kalau nak bersalin sana. lain hospital, lain prosedur.

6d ago

orite tq sis lega sikit.

Call admin hospital tu. Nanti mereka akan guide. Senang je

6d ago

oky noted tq sis.