Jus Mamariam

Hai mummy2 semua ?? Ada sapa2 kat sini yang pernah minum jus mamariam ??? Boleh bagi feedback tak? Boleh ke untuk naik kan hb .. Hb sya ckup2 makan je .

21 Balas

jus mamariam mmg trbaik ,sy amalkan sblm pregnnt lg .alhmdullah skrg nk msuk 5month .xde mslah apa2 lg .hb pn ok 11.5 ,12..sape2 brmnat nak order jus mamariam blh wsp sy 0133037743 .😊😊

5y ago

rm80 sbtol trmsuk pos ,beli 2botol rm140

Sya minum jus mamariam hb 9 naik ke 10.6 ok. Lps tu abeh jus mamariam hb pn turun 10.0. Entah bila la boleh bli jus mamariam tu plk,

Makan zincofer yg klinik bg je. Alhamdulillah hb xpenah bawah 11. Banyakkan makan sumber zat besi. Protein. Soya jgn minum ye

3y ago

kenapa soya jgn minum? saya x boleh minumm air lain, asyik muntah... soya je Tak muntah huhu

sy baru try 2 hari lrpas...serius bagus...sbb sy ada masalah srmbelit...tiap hari membuang...sblom ni menghitung hari😁

Sy amalkan jus mamariam,cz makan ubat semua tak jalan. Alhamdulillah HB 8 naik 10.4. kira ada kesan la jugak naik. ;)

5y ago

Saya bru start mnum sis,, pengambilan jus tu yg elok mcm mnaa yer.. 17hb ni kena cek dh harap2 hb naik..huhuhu

Alhamdullilah sya amalkan jus tu, hb okay. Bru hbs 3 botol. Cma prnh xmnum 2mnggu, hb drop hbs

saya alhamdulillah mkan jus mamariam tu mual loya xd.. rasa bertenaga lagi masa pregnant..

Kandungan berapa bulan bole minum jus tu? Sy pun nk try la. Skrg ambil obimin pluz je

5y ago

sblum pregnnt pn da bleh mnum

Atas orang kot sis. Saya makan tak okay, hb turun haha tapi rasa jus tu sedap sangat.

5y ago

Terima kaseh...sama juga utk sis yea...

Sy minum jus mamariam dr awl pregnant sehingga skrg Alhamdulillah smuanya ok..