Jus Mamariam

Hai mummy2 semua ?? Ada sapa2 kat sini yang pernah minum jus mamariam ??? Boleh bagi feedback tak? Boleh ke untuk naik kan hb .. Hb sya ckup2 makan je .

21 Balas

Sy consume jus mamariam..tp x hari2 amek pon.,sekali sekala, so far hb sy cantik je..

5y ago

Saya pun tringin nak cuba

Sy consume hb cantik je 13. Lepas tu dah stop tak minum hb drop 10.5 😅.

Sya minum jus ni , allhamdulilah 4 tahun menanti , Sya mngandung 8bulan,

5y ago

Wahh .. Tahniah

hb jd elok bila amalkan jus mamariam tu sis. hb sy slalu 13.5

5y ago

Oo...ok ...terima kaseh yea...sis dah brp minggu skrg....

Sy makan obimin je sis dengan makan jambu, Alhamdulillah hb okey

5y ago

Oh haha .. Okok , tq ya 😁

Amal jus mamaria sejak kndungan 20 weeks hb almdulilah ok..

5y ago

Dia satu botol 80 xsilap kalau beli 3 botol percuma 1 xsilap 2 lebih 3 botol

Boleh cuba juga ni law ada rzki prgnt

Sy tgh consume. Skrg 8weeks.

whtsapp 0133037743

Yg dh beli brpa rm ye?

5y ago

saya beli RM 190 sekali free gift n pos