pedas

Hai mummy2 sekalian perkara biasa ke baby ,kalau mengidam mkn pedas..sbb Sy selalu craving bnda pedas..kalau Tak makan... Demam lah,sakit kepala lah ,flu lah,muntah lah..mesti mkn...?bunyi Mcm lawak tpi realiti...ini yg Sy lalui...

1 Balas

Saya baca kajian kata ibu hamil yang selalu makan pedas nanti anak tak cerewet makanan 😅

5y ago

Yeke..miss Sy kalau Bab mkn pedas.. no 1 ketika prengnat ni..dulu Sy before prengnat Tak dpt mkn pedas.. Jenis Tak tahan,tpi dh Ada bayi ni..Suka pedas2...😓..sepinggang Tak ckup kalau Benda pedas...😔