Makan pedas

Sapa juga ibu2 dekat sini time pregnant mesti makan makanan pedas , kalau tidak nanti mual dan tak masok . Saya kadang2 mesti cari makanan pedas tapi takut . Tak lah pedas sangat. Sedang2 je.

3 Balas

Sama saya sis, sya kdg mesti ada pedas sikit n masam2 sikit bru rasa selera makan. Ikan lagi tak boleh pandang lansung. Sekarang banyak makan sup kalau sup sya letak sambal kicap sikit, dengan tomyum je mmg selera makan, kalau tidak tak lalu makan

sy mang faveret makanan pedas..so far, takde pape masalah..time preggy ni sy tak teringin lgsung nak mkn yg manis2..nak yg savoury je 🀭

saya pun memang makan makanan pedas.