Craving Pedas

Hi.. normal ke awal trimester ni craving makanan yg pedas.. tp bila mkn, perut tak boleh nak terima dan akan terus sakit.. mcmana yea nak hilangkan craving pedas ni? Bila tak mkn pedas, akan muak 🥺

1 Balas

makan sekadar nak rasa je 🤗 jangan terlalu pedas , takut nanti sembelit / sakit perut 🤗 saya awal2 pun macam tu . jadi saya share jela asal boleh rasa sikti 😂

2y ago

😂 yeke.. saya pedas sikit pun dh sakit.. rasa kat lidah jela sikit bg hilang craving hehe