nervous check gender

Hai mummy2, saje nak share hari ni sy dah 16minggu 2hari. tgok kat apps ni 17minggu dah boleh get ready utk cek gender baby. ya Allah nervous nya rasa. ni baby no 3. berharap sgt dpt boy sorg pun ok lah kan.doakan sy yea mummy. sy da siap2 psg nazar. tapi takdir Allah tu lebih baik utk kami sekeluarga. Allah tau mana yg lebih baik. semoga semuanya baik2 je tak pelah kalau gegirl lagi. hehe

1 Balas

Hai mommy, sy ada baca komen sis pasal darah O-ve, nk tnya memang wajib ke ambil suntikan rhogam? & sy skrg 5 bulan check up penuh di swasta boleh ke kalau nk ambil suntikan di gov?

2y ago

A positive