Jantina baby

Assalamualaikum, hi mumy semua. Pinjam mata mumy yg dah ada baby boy. Mcm ni boy ya? Hehe sy dh dua gegirl. Scan dkt kk haritu doc ckp dh npk jantina baby. Katanya boy. Nak excited tp nervous. Doakan baby sy sihat2 ja ya semua. Aamiin

Jantina baby
8 Balas

Mcm gigirl mcm telur jgk hehe 😅 🤭 btw sye minta tlg tekan link tng. Sye kena jemut 15 org untuk dpat free reload pin 🥺 https://t.tb.cn/_6aOFeJnblolSI7A1YHF3r1 terima kasih.. Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan 😊

Sy scan 20week haritu baby da buka tnjuk daa tapi doc pulak xsure apa gender🤣 1st buka nmpk mcm girl..xlama tu nmpk mcm pistol tapi kecil sgt. Smpai skg masi binggung nk shopping baju bby😄

boy ni. tu telur and bebird dia. anak saya 2boy. macam ni la scan dia. kalini preggy harap girl la pulak

12mo ago

triple boy la kak 🤰🏻

saya nampak macam boy. mudahan boy la. nanti boleh scan lagi. hehehe tahniah

12mo ago

Aamiin2.. harap2 betul boy 😍 ya nanti nak repeat lg scan. Tq sis 🤗

kandungan berapa bulan dah boleh tengok jantina ehh ?

12mo ago

boy ini sis.. jelas sngt dah

nampak mcm burger sebab x de turtle

Nampak boy 😍

12mo ago

Aamiinn… harap2 betul. Kena scan lg takut nk excited dulu 😅

mcm boboy

12mo ago

Aamiinn2 harap2 betul boy 😍