dah tau gender

Syukur alhamdulillah....tadi scan baby terlalu aktif sampai doktor gelak tgok gelagat dia dlm perut...sampai doktor pujuk suruh duduk diam kejap sbb nak print gambar scan lawa2 nak tunjuk bgi si bapaknye tgok nanti...syukur die dgr cakap doktor...die siap tunjuk gender...Allah saje yg tau perasaan masa tu...nak menangis dgn nikmat Allah skg...baby geng ayah??? #firstbaby #20weeks

2 Balas

Alhamdulillah, seronoknya dah scan gender. Moga baby dalam keadaan sihat sentiasa 😘 mommy pun sama juga

That’s great to hear.