Barang utk ke hospital

Hai mummy, sy baru masuk 34w. Ada mummy yg sudi share list brg baby & mummy utk ke hospital? Sy dah ready beg cuma nak confirmation based on pengalaman mummy disini. Thank you. ☺️

1 Balas

Baju, pampers, lampin, towel, bedung, sarung tangan kaki. Tu je tuk brg bby

4y ago

Kalo mummy bwk ic, bku pink, kaen batik 2helai, baju butang, tudung spare, alatan nak mandi, towel, sudu pinggan cawan, spender,pad, nursing bra, baju sejuk, stokin, minyak angin, air masak, plas buh air pns, mknan extra