cramp bwh perut

hai mummy.. skrg sy 6 weeks.. brpe lame korg rse cramp kt bwh prut tu ye? brpe week ilg nt ye?

2 Balas

nanti baby makin besar, lagi kerap cramp, sebab rahim mengembang lagi cepat. nak kurangkan cramp tu, ambil magnesium, dan rajin2kan buat stretching.

6mo ago

ada. macam2 jenis boleh ambil. kalau ada masalah insomnia sekali boleh cari magnesium glycinate. kalau tak, magnesium citrate pun okay

tak pasti awak. mcm sy xde simptom mcm tu utk 22 pregnancy journey syg