Berapa week ?

Hai mommies , dah brpe weeks tu 😊 ? Ada tak due sama dgn sy 2/6 ?

29 Balas

sama la due date kte...semoga semua mommy's dlm ni di permudahkan sepanjang kehamilan sehingga melahirkan 😊

3mo ago

yeayy , adaa geng🥰 aaamiin2 ...

sy 4/6 moga urusan kita dipermudahkan... skrg perut kdg2 mengeras awak2 smua lalui x apa yg sy lalui?

Hi sy due 2/6 tapi tu la kene admit awal 2minggu 😭 sbb gdm on ubat 😊

hai. nak masuk 25w. due 5/6. geng la kita hehe take care awak

3mo ago

Hehe geng 5/6

Hye.. Kite 3/6..malangnya kena awal sbb gdm

3mo ago

Sama la sis. Saya 9/6 tpi doc kata maybe kene awal sbb gdm 🥲 gdm saya pulak sipi2 je

Ehh sama lah kitaa 🤩 Btw skrg da 25 weeks

3mo ago

Sudaaa hehe

haii..saya due 4/6

3mo ago

sama

hi..saya due 29/6/2024

01/06/2024 👶🏻

hi sy due 3/6