Apa maksud tanda nie ?

hye sy nk tnya klau ada kluar coklt2 pudar dlm tmpoh 2 hari apa mksud dy ye . and rsa cramp kt bwh prut kdg² rsa senak. bdn mula mnunjuk rsa cpt letih . cthnya klau bt byk keja dy akn rsa kt bwh prut . #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

kalau nak tahu pregnant atau tidak try chck upt kemudian kalau misalnya mmg dh chck upt dh tw positif .ada spotting mcm di ceritakan ni...ia adalah tidak normal...kdg2 tanda2 awal tuk alami keguguran..maybe ada certain org ia normal sbb awal hamil..tp jika ada yg rahim x kuat ia tanda awl tuk alami keguguran ....mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Tanda2 nak period dgn nak pregnant, lebih kurang sama je. Klu lewat period, check je UPT guna urine yg pertama diwaktu pagi. Mudah2an ada rezeki dan dipermudahkan segala urusan 🥰🤲🏻

2y ago

inshaAllah aamiin ya rabb . moga ad rzki sy

kalau nk tahu pregnant/tak, cek upt. belum delay period, tunggu sampai delay/missed period.

check la upt.