1st pregnant

hai mummy semua ..sy nak tanya pengalaman mummy lah kan ,memang normal ke perut tak besar & langsung tak nampak wlawpun dah 4bulan ? .. sy tengah pregnant 4bulan anak 1st ? tq ..

35 Balas

normal , sy da 6 bulan pon kalau pakai t shirt org tx expect sy mengandung tp bl scan baby bsr je ikut umur dy , don't worry as long doc kata baby okayy , perut kecik kelebihan dy strech mark kurang , sy walaupun da 6 bln alhamdulillah txde strechmark dkt perut😊