Jahitan Terbukak

Hai mummy semua, sy bersalin normal dan kna jahit. Lpastu jahitan sy trbukak dan doktor xjahit balik pon. Cuma bg antibiotik ja. Persoalannya mmg 'kita punya tu' lpas branak mmg akan terbukak luas ke? Kan sblom bersalin antara lubang dubur dan lubang satu lg tu ad ruang. Lpas bersalin mmg trbukak trus atau sbb sy tak jahit balik ya?? Sy dh tny mak sy. Tpi dy pon xpasti. So sy tny sini lah kot2 ad yg berpengalaman xkna jahit balik. Hmm jgn kecam yaa ?

1 Balas

sis mcm adik sy,bawah dia terbuka jugak,doctor xjahit cume bg ubat sapu je,nasihat sy time pantang jgn banyak bergerak,kalau rumah 2 tingkat baik pantang tu xyah nak naik atau turun tangga biar kite di layan mcm puteri😊 adik sy terbuka sbb xdgr kate my mom nak pantang kat dlm bilik pastu dia turun naik tangga dan banyk bergerak,kalu nak bergerak atau berjln boleh tapi kne perlahan dan pakai bengkong! pemakaian bengkong pun kne betul😊