kos

Hai mummy semua, nak tanya adakah mummy kat sini mempunyai pengalaman bersalin di hospital kerajaan tetapi masa terima rawatan hamil kat klinik swasta, masalahnya 1) adakah buku pink dari klinik swasta diterima pakai oleh hospital kerajaan, dan 2) berapa kos yg dikenakan oleh hospital kerajaan sekiranya bersalin menggunakan buku pink swasta

5 Balas

Bayaran sama je sis. Klu hospital area sy utk 3rd class bersalin normal rm10 / caeser rm100