buku pink swasta

nak tanya berapa ye kos setiap bulan checkup klinik swasta ?

8 Balas

Check up biasa 130 (scan & consultation) kalau ada ubat dlm 200 depending on jenis ubat. Minum air gula 300, injection kancing gigi 200 - columbia

every check up di klinik swasta Sy selalu kena dlm 130 termasuk ubt. klau mnum air gula tmbh 55. klau ad tmbhn details scan bole cecah 200 ++

1mo ago

Sy dkt sg Udang melaka,klinik usrati nama dia

stiap kali checkup akan ade harga berbeza, ade kne amek darah, scan etc. tp standby jela dlm 250-300 stiap kali checkup.

1mo ago

mahal jugak eh 😂 tq sis ❤️

kalau setiap kali pergi kena standby dalam 250-300 , kalau ada klinik buat pakej byr penuh lg murah.

standby dlm 200-300 sbb stiap kli checkup harga akn berbeza. bergantung dgn klinik juga

Saya bukak Buku pink dekat AURORA Setiap kali checkup 200-350

ikut klinik, normally yg paling basic dlm rm150+..

Average RM300 per checkup