Baby aktif malam malam.

Hai mummy sekalian. Nak tanya ni , ada x mummy2 yg sama macam saya. skrg 33 minggu , baby aktif sangatt x henti menendang hehe.

9 Balas

saya 31 minggu.. sama.. baby aktif.. xkira pagi tnghri petang.. tp klu mlm dh tdr mmg behave sngt... mak lena , dia pun lena skali.. skali2 ja dia gerak.. mgkn sbb x selesa mak ubah posisi tidur.. kdg2 klu mak tersedar , kena tepuk2 perut.. bgi dia gerak.. risau plak tak gerak..

Sama lah saya 😊kandungan saya dh 34mnggu 😊 baby aktif time malam kita nk tidur 😅 sampai senak perut dibuatnya 😅😅 dia bergusti di dalam perut 😆😆

Sama dengan saya. Malam active betul. Bila siang slow je dia bergerak. Nak trace gerakan dia pun susah. Kena kacau2 baru dia gerak

sya 31weeks , baby aktif sgt bila mamy dia nak tido.. smpi semput kalo bole nak tido dlm posisi duduk je , 😅

aktif bile malam. kite dah baring, bertenang, main fon, time tu kemain die kt dlm ape buat eth haha

Saya 31mggu. Baby active masa nak tido. Senak perut rasa kalau dia stretch tu 🙂

smoga allah izinkan sy nikmati moment mcm sis..aamiin

sll baby tendang time malam nak tido 😂

Sya 31weeks baby aktif sgt😅