saya dah nak masuk 23 weeks..

Hai mummy.. saya dah nak masuk 23 weeks.. sekarang siang baby jarang menendang.. bila dengarkan surah di perut baru rasa dia bergerak.. adakah normal ye ? baby sedang tidur ye? malam saya tak ada masalah terjaga langsung.. saya nyenyak tidur smapai kepagi hehe

1 Balas

baby sya dlu aktiv kt dlm perut . xkira siang malam dia nak juga propa .. 😁 mybe baby momy ada gerak tpi gerakan halus .. 23week baby kt dalam tu ruang masi luas tunggu masuk 30week da terkeluar2 penumbuk dia 😂 .... be safe ya momy .. gud luck .