Bayi 4 bulan

Hai mummy ! Normalke bayi 4 bulan kurang celoteh ?

4 Balas

Normal je. Sometimes ikut anak juga. Anak saya 5m baru kuat babbling

Anak sis dh pndai meniarap x?

normal

3mo ago

ya. bunyi tu ada tapi mmg belum masa celoteh banyak. saya pun first mom, anak sulung dan anak saya ni cucu sulung. kita yg sulung ni kena banyakkan membaca. dalam apps ni pun ada tulis milestone anak yg kena ambil tahu. ada tulis situ perlu risau kalau anak tak berbunyi lansung. kalau ada respon, ada senyuman, ada bunyi walaupun tak banyak, masih normal. teruskan je bercakap dgn anak. baca buku dgn anak