bayi 4 bulan kurang menyusu

Assalamualaikum nak tanya ni...siapa ada pengalaman bayi baru umur 4 bulan kurang menyusu ..ada cara bagaimana nak kuatkan anak menyusu..

4 Balas

bayi 4bulan 1 hari berat 5.0kg .. tambah lg nak tumbuh gigi susah betul nak bg susu.. tapi berak kencing okey.. takpe lah jangan kita banding anak dgn orang lain.. bayi saya lahir awal sikit 37minggu berat 2.34kg jer..

2y ago

Sama dgn ank saya.. Skrang msuk 4 bln kurang menyusu.. Jarak minum susu 4-5jam bru nk susu.. Kenapa yea

Hai puan, mcm mana puan atasi bayi kurang menyusu? Sebab bayi saya pun mcm tu kurang sangat menyusu. Harap puan dapat share pengalaman puan

Waalaikummussalam puan. Maaf nak tanya. Baby minum susu apa ya? Susu badan atau susu formula ya?

Susu formula