12 w rasa sesak nafas.( nafas pendek)

Hai mummy, nak tnye pernh tak alami nafas pendek? Normal ataupun tak normal ye?

5 Balas

salah 1 simptom asid reflux tu... setakat ni sy plg teruk pun kena mcm ada belon besar bola ping pong nak tak nak keluar kt antara dada ke leher. sy kawal panik, tarik nafas dlm2, duduk tegak2, minum air suam, bertenang.. sekali dpt sendawa, syukur sangat 😁 mkn kerap tp kuantiti sikit jngn mkn yg ada kandungan berasid tidur mengiring..

normal sis sebab baby kita makin membesar. saya pun macam tu, mula mula tak biasa jugak. lebih lebih lgi bila time nak tidur susah betul nak cari position sesuai

normal. saya dari awal pregnant macam ni. dah masuk 30w ni lagi la rasa mengah betul. anak first dulu tak ada pulak macam ni

Normal... Lagi2 kalau hb low lg termengah mengah ...

pernah..sy pulak mmg x minum air suam kosong