Mummy yg ada gdm first time..please help

Hai mummy nak tnya klau sangkut gdm ada ap2 pertua x nak bg trun? Sbab sya minum ayaq gula first sangkut plk..ada ap2 tips x..31hb ni nak kna buat bsp..down sikit mood😔sya dah 27w dah please help😔thank

5 Balas

Pnglaman sy ada gdm masa pregnent ank ke 3 & 4...sy bnykkn minum air masak je especially lpas mkn biar kerap g toilet buang air kecil, memg letih kerap g toilet, tp alhamdulillah bsp cantik je... Mkn pn kna jga jgk la jgn mkn mknan manis sngt terutamanya hri buat bsp...

7mo ago

baik trima kasih nahh😊smoga dipermudahkn urusan awak jgk..tq bg info♥