Minggu depan buka buku dan minum air gula

Hai ibu, ada x tips untuk tidak sangkut gdm..next week kita dah boleh buka buku skali minum air gula. Anak first kita sngkut Gdm time 7 month..ni takut sngkut lgi ..apa yg perlu sya buat dlm tmpoh seminggu ni 😊

2 Balas

amalkan makan suku² separuh, jangan ambil makanan/minum manis. boleh amalkan minum air lemon tanpa gula setiap hari (isi je dalam botol 2 liter). sebelum makan berat, makan bendi celur terlebih dahulu 😊

4w ago

tq sis