Sangkut gdm 12w

Sya baru 12w..nurse call kata bacaan gula saya tinggi n esk kna repeat minum air gula lagi..ada tips x mcm mna nk bg xsangkut gdm? Pastu bole kaa sya puasa?.. maaf sya byk tnya..terima kasih ibu² semoga dipermudahkan urusan kitaa😘

2 Balas

minum air barli atau jus epal hijau tanpa gula la ofkos. in shaa Allah okay. puasa dia dari pukul 10 malam hingga habis ambik darah kedua je kan? minum air kosong je boleh. lepas settle ambik darah kedua cepat² makan. saya penah sampai menggigil kelaparan.

1y ago

sehari sebelum pun takpe. sorry lambat balas. lama tak bukak apps

sy da mcm2 cuba still sangkut. emmm

1y ago

cuba minum jus epal hijau..kot menjadi...