16 weeks 6day , uri bawah and ada ketumbuhan

Hai mummy nak tanya , sapa yang pernah alami mcm saya . Dah 16 weeks kalau berak je keluar spotting sbb uri belah bawah . Lepas tu baru baru ni ada ketumbuhan mcm gigi dalam rahim . Tapi dah buang dah . Baby alhamdulillah sihat . Sekarang asyik senak perut mcm masuk angin je .

1 Balas

hi sis. sy bru prasan post ni.. sis setiap kali berak je kuar darah tak? i mean tak teran pun still kuar spotting skit.. saya pun mcm tu. tp xpegi jumpe doc lagi. doc ckp tu mmg tanda uri belah bawah ke sis punca berak je spotting ?