Barang baby

hai mummy... nak tanya mummy beli brg baby selalu dkt mana ye?? ade beli online tak?? sebab brg baby skrg mahal2 kan... utk yg mula2 nie apa je yg penting???

48 Balas

Yes, true brg baby mmg mahal. Dh masuk 7 months pregnant dh boleh start beli brg baby dh sikit2 so nnti by the time nk lahir tu dh complete. Boleh start dgn hospital bag. List utk hospital bag ni boleh google. Kalau tgok dkt youtube pon bnyk post psl hosp bag ni. Bagi sy kalau ni dh complete dh okay dah tu. Lps tu boleh cari necessity lain mcm kalau mummy nk set berpantang, extra Clothing, Clothing mummy time berpantang, breast pump, milk bottle, car seat. Bnyk sbnye. X terlist😂.

5y ago

Utk brg baby boleh cari dkt kedai baby. Tp utk baju baby sy x suggest yg dkt kedai baby sgt (brand anakku/disney/tollyjoy) sbb harga dy agak mahal n bagi ay tak berbaloi dgn kualiti. Masa time baby sy bnyk beli uniqlo baby (ni expensive tp berbaloi). Lg satu brand hnm. For babies dy ad yang organic cotton this one sgt berbaloi n best 😊.