Berapa

Hai mummy, kndungan usia berapa boleh nk gugurkan ? Sbb sya dgn suami still student, byk lgi bnda nk kejar. Dah guna protection. Tapi tersangkut juga. Maaf sebab bertanya mcm ni. Sya faham ni rezeki saya dan suami dan ramai lgi nk kan anak tapi blom ada rezeki. Tpi kami risau klau dia dah kluar nt kami xmampu nk jaga dia. Sekarang dah 10w lebih. Tapi sayang dah. Hmm ????? kot kot bila dah ada kerjaya apa semua, bila dah ready. Allah pulak tknk bgi. ?

18 Balas

Walaupun ni kisah 11bulan lepas tapi saya nak cerita juga, saya n husband pun masih belajar skrg.. saya tegah pregnant dah 36weeks dah alhamdulillaah tengah tunggu masa je ni.. awal2 tu saya mcm sis juga, rasa susah nak terima fikir mcm mana lah nanti dua2 busy belajar bagai.. ibu2 lain yang tak ada dalam situasi jangan cepat melatah ya, yang lalui saja faham Tapi kami dua kena kuat, kami decide nak jaga baby betul2.. ini semua rezeki dari Allaah juga, saya percaya lagi banyak rezeki menanti.. Allaah dah takdirkan yang terbaik.. percaya lah :)