Berapa

Hai mummy, kndungan usia berapa boleh nk gugurkan ? Sbb sya dgn suami still student, byk lgi bnda nk kejar. Dah guna protection. Tapi tersangkut juga. Maaf sebab bertanya mcm ni. Sya faham ni rezeki saya dan suami dan ramai lgi nk kan anak tapi blom ada rezeki. Tpi kami risau klau dia dah kluar nt kami xmampu nk jaga dia. Sekarang dah 10w lebih. Tapi sayang dah. Hmm ????? kot kot bila dah ada kerjaya apa semua, bila dah ready. Allah pulak tknk bgi. ?

18 Balas

jgn la buang.. kesian baby tu.. saya kje pn xde. menangis2 pikir nk bg baby pakai apa.. barang baby semua xmampu beli. saya teruskan jugak. alhamdulilah suami dpat kje. gaji pn ok.. barang baby sikit2 dpt beli... lama2 macam2 org bg hadiah. itu rezeki allah bg. saya byk kwn susah payah nk pregnant. cuba bayangkan baby tu comel je nanti keluar. xde xmampu i know u can do it.. 10week tu dh besar baby tu.