Is this positive???

Hai mummy help me to check is this positive.. Pink is opt green is upt... Saje check opt..

Is this positive???
8 Balas

sis ada track ovulation? sekarang hari ke berapa dalam cycle? kalau dah hampir atau dah lepas waktu period, tak recommended untuk test OPK dah sis, nanti keliru. UPT tu nampak macam ada line samar, tapi saya risau kut sebab corak line2 belakang tu trick mata saya 😅 nanti after few days ke sis cuba test semula eh?

opk nampak positif...upt nampak kabur sgt...boleh try upt lain sis..moga ada rzeki awk...aamiiin

Sy 2 hri delay priod opk double samar2..5 hari delay upt double terang benderang..nnti 2-4 hri repeat lg upt

8mo ago

5 hri delay tu sy dh xcheck opk..sy trus check upt..opk ni bkn nk kesan prgnant..trus je guna upt..xpyh dh hirau opk tu..

nak tnye preggy ke x ke? upt negative then not pregnant.. period da delay ke?

8mo ago

Hahhah Tanpa Nama u pn sme 2x5..i prasan byk dh post yg up upt nmpx line kabur tgk org lain sme komen nmpx tibeh dy sorg ni spoil ‘sy nmpx 1 line je’..mntg2 dh ad ank..org lain ssh pyh tgh ttc tgk komen gtu down trus..klu yg btl2 nmpx 1 line 2 lain crite lh ni nmpx kabur kot..tggikan lg brightness fon tuh klu dh taw rabun..aku ni ttc 8 thn so i fhm excitednya org yg dpt line kabur ni..

nmpk samar2 lagi , nnt test 2 minggu lagi taw😍

Upt nmpk 2line tapi samar.. Try cek lps seminggu

I nak hampir period sis.. I guna upt yg lain..

8mo ago

xyah.clear blue dh la..ni pn dh terang dh ni.. thniah sis

klu tak positive, mungkin negative..