berat makin turun

Hai mummy. Ada tak yang macam saya setiap kali pegi check up berat turun sekilo sekilo? Dah banyak makan pun still macam tu. Next check up nie kalau berat turun lagi memang terus underweight . Saya risaukan baby ?

2 Balas

sama la sy pon mcm tu jugak,berat turun mendadak,x tahu nk buat mcm mne,tapi doc nasihatkn minum susu byk2 insyaallah erat naik balik

4y ago

Yeke sis. Insha allah saya try minum lepas nie. Tq ☺

Tdi pagi sya check up,pun berat turun..pdahal mkn byk..heran sya😅

4y ago

Kan. Nurse pun tak tahu dah nak cakap apa. Saya tawakal je sekarang. Harap baby sihat je.