Tak datang bulan

Hai mummies. Sy makan pil perancang lepas bersalin dalam sebulan lebih je lepastu sy stop sebab susu badan tak banyak. Sekarang ni dah sebulan lebih sy tak datang bulan. Normal ke ?

1 Balas

pil perancang penyebab susu badan drop? doc tak penah crita plak. selalu bila problem dekat demand susu + cara pemakanan + emosi yg menyebabkan susu drop. yg tau doc pesan klau ambik pil perancang period akan terganggu around 6-12 month, tapi klau jenis skip n stop sendiri tu tak sure la..