Period 2x sebulan lepas bersalin

Period 2x sebulan lepas bersalin normal ka? Sebab sy bru ja ambil perancanh noriday waktu baby umur 2 bln.. waktu sy ambil tu sy sdg period lepastu dah makan pil tu 5 hari lepas period stop dia dtg balik.. ni bln kedua sy mkn pil pn sama juga gap dia stop 5 6 hari lepastu period balik..sy 1st mum n 1st time ambil pil prancang.. #pleasehelp

1 Balas

saya dulu start makan noriday mmg tak period sampai anak start makan n tukar ke oralcon baru period. tapi rasa ada je yg period kalau makan pil, just kalau kata 2kali sebulan tuh mcm tak okay ja. better tny misi balik. sbb kita yg biasa pun sbln sekali ja period.