morning sickness

hai mummies..normal ke skrg ni sy pregnant 6w++..sy loya Dan muntah seminggu je..Lepas dpt ubat Dr klinik terus xde loya..ibu2 ade yg mcm ni x? Rasa pelik sbb selalu baca org lain punya MS ni Lama...kalau normal eloklah abb xlarat sebenarnya walaupun cuma seminggu ..ke nnti Ada dtg balik..

5 Balas

sy dr awl pregnant smpai skrg dh 30w pun msih muntah wktu pg.. tp kalau sis rse xle control boleh mntk ubat ngn nurse.. sy mmg kene muntah pg sb kalau xmuntah len mcm je rse perot msuk angin so sy xambik pun ubt alahan