morning sickness

hai mummies..normal ke skrg ni sy pregnant 6w++..sy loya Dan muntah seminggu je..Lepas dpt ubat Dr klinik terus xde loya..ibu2 ade yg mcm ni x? Rasa pelik sbb selalu baca org lain punya MS ni Lama...kalau normal eloklah abb xlarat sebenarnya walaupun cuma seminggu ..ke nnti Ada dtg balik..

5 Balas

Jangan la diminta MS sis..hehhee..sangat sengsara. yg ni 3rd pregnancy saya, muntah dan loya selama seminggu. sekarang ok, takda stakat ni MS yg beterusan. berbanding dgn 2nd pregnancy saya, dashyat MS tu..huhuuuuu....hanya Tuhan yang tahu.=))