6 weeks x nmpk benih

hai mummies.... sy nk tanya ada x mummies yg preggy 6 weeks tp x nmpk benih lg? just ada kantung je??? sy mcm tu.. doc kata slh 1 sbb period irregular dan fully breastfeed... risau sgt sbb sblm ni awal tahun ni kena ectopic

2 Balas

Sma lh.. Tgh mnghrapkn si janin npk di usg keesokan harinya.. Repeat scan 8weeks sbb 7 week mnggu lepas xnmpk janin.. Just kantung lagi disebabkn sy obesiti.. Esok lh sy scan lgi.. Hrap xda apa2.. Hrap sihat sja

5y ago

Tu la kn... Risau. Sy 23 okt rescan utk 9 weeks... Harap² ada la janin dlm kantung tu dan ditempat yg betul

Sama. Sy scan 6w5d hari tu tak nampak apa apa. Kantung pun tak nmpk. Doc suruh repeat scan lagi 2w. Mcm2 ada di fikiran. Harap bby membesar dgn elok la.

4y ago

Sy baru scan semalam dh nmpk heartbeat dh. Ikut lmp sepatutnya dh 11w dh tp ikut scan ukuran baby baru 8w. So mcm logik la kot yg sy scan masa 6w hari tu tak nampak pape. Lagi pun sy ni mmg jns period cycle pnjang. Average 40-50 hari sy punya cycle. So mybe ovulation kita dua berlaku lambat kot. Keep positif. InsyaAllah next scan akan nmpk heartbeat dia tu sis. 😊