Angin Badan

Hai mummies semua... Saya baru 8 weeks n angin dalam badan saya banyak Sgt... X selesa la... Ada apa2 nasihat n cara buat angin dari badan x?

2 Balas

Hurm... Ms preggy ni mmg kita akn alami mcm tu sis... Just mmpu bg tips mcm.. bile sblm nk tdo mntk husben picitkn bg rs lega sikit dr angin tekumpl dlm bdn... Lepas tu nk tdo letak minyak angin dkt kaki dan sarung stokin .itu yg sy buat la.. yg ok tuk bdn sy .tp xtw la mommies2 lain cmne cara dorg tuk kurangkn angin dlm bdn ms preggy

Mlm sebelum tido pakai stokin sis