Tanda Yang Mana Dulu

Hai mummies, nak survey boleh.. Mana yang dah pernah bersalin, tanda bersalin mana yang mummies first2 rasa sebelum bersalin? 1. Contraction 2. Pecah air ketuban 3. Keluar darah dan lendir Tq rply! ❤ Saya teringin nak tau sebab dah 38w 4days.. ?

153 Balas

Sy keluar darah and bendalir sikit masa mandi pagi tu tp x rasa apa2 lagi. So duduk rumah termenung nak pergi ke x nak pergi ke x hospital. Masa tu dh 39 weeks 5 days hehe. Lepas 3 jam mcm tu, rasa mcm sakit perut je, kejap dtg kejap x (mild contraction), baru pergi hospital check. Malam tu bru rasa contraction kuat sikit and alhamdulilllah esok paginye bersalin.