salah kh sya?

Hai mum'alls..Nak kongsi sikit. perasaan tida terkira sedih nya.selama 1bulan suami x dpt bolh contect,dngr khbr sdh bersama dgn perempuam lain.dgn sekarang sya mengandung anknya sdh 26 minggu 6 hari. Ank pertama..Slh kh sya menabur setia selama 7 tahun,dn akhir nya jadi bgi ni.Apa slh sya..????

2 Balas

Btul2 dugaan time ngandung sis... tabah dan sabar... jgn stress sgt tkut baby ikot stress jgk.. anggap ade benda baik akn dtg lps ni..