salah kh sya?

Hai mum'alls..Nak kongsi sikit. perasaan tida terkira sedih nya.selama 1bulan suami x dpt bolh contect,dngr khbr sdh bersama dgn perempuam lain.dgn sekarang sya mengandung anknya sdh 26 minggu 6 hari. Ank pertama..Slh kh sya menabur setia selama 7 tahun,dn akhir nya jadi bgi ni.Apa slh sya..????

2 Balas

Btul2 dugaan time ngandung sis... tabah dan sabar... jgn stress sgt tkut baby ikot stress jgk.. anggap ade benda baik akn dtg lps ni..

Emmm...sabar jelah sis...bile ade rezeki baby ye wat gitu plok...lelaki ni smua xkena...

4y ago

Amin sis.