Darah 17 weeks

Saya nak tanya. Saya hamil 17 weeks dan dari malam tadi ada darah keluar sikit2 mcm ni. Nak tanya bahaya tak ye? Atau kena terus pergi hospital ya? #ingintahu

Darah 17 weeks
7 Balas

Sis pergi hospital terus ya. Saya ada spotting sikit terus pergi swasta and doktor buat surat referal ke hospital. Pergi hospital kena warded sebab doktor nak pantau and nanti doktor bagi ubat kuat rahim. Sis jangan buat kerja tau, jangan banyak gerak. Semoga dipermudahkan urusan 🤲🏻

saya dah pergi ke hospital dan doktor sahkan yang baby dah takde degupan jantung. 😭😭 sekarang doktor bg masa 2 minggu untuk baby jatuh sendiri..

2y ago

maaf typo spotting*

kalau ada pendarahan. sikit ke banyak ke terus ke kecemasan ye. sy pun risau kalau ada pendarahan walaupun sikit. terus ke hspital.

Better terus cek ye sis. Biar doktor pantau. Mcm saya doc bagi ubat kuatkan rahim masa spotting mcm tu. Doc suruh banyakkan rehat.

Better jumpa doktor ya sis, tak kisah nak gi klinik dlu atau terus ke hospital.

boleh check dekat clinic dulu. tengok apa doctor clinic advise

terus ke hospital